Sakala ringkond asutati 27. novembril 1927.a. ja taasasutati 8. juunil 1995.a.
Ringkonda kuulub 82 tegevliiget, 3 auliiget ja 1 toetajaliige.

07 detsember 2009

Ringkonna aastapäev, 27.november 2009.a.

NKK Sakala ringkond tähistas käesoleval aastal oma 82 aastapäeva. Kutsutud olid ringkonna tegevliikmed, auliikmed, toetajaliige, Sakala Maleva pealik ja kõik meie sõbrad. Kahjuks oli tegevliikmete osalus haiguste tõttu veidi kesine.

Ringkonna esinaine Vika Laan esines aastapäeva kõnega, kus ta võttis kokku meie 2009 aasta tegemised. Naisi tulid õnnitlema Maleva pealik hr. Anto Kergand, tagalaülem hr. Enno Teiter ja Noorkotkaste instruktor hr. Ain Laane, kes andis oma õnnitlused edasi kitarri saatel laulusõnades.

Aastapäeval tunnustati meie aktiivsemaid tegevliikmeid Ringkonna esinaise tänukirjaga; tublimad kokkajad said kingiks kokaraamatu. 2010.a. märkmiku ja pastapliiatsiga tunnustati meie PR gruppi erialavõistlusel esimese koha saanud neljaliikmelist meeskonda ja kätte anti ka toitlustuse BVÕ tunnistused. Ringkonna esinaise tänukirjaga tunnustati ka meie sõpru, vabatahtlike Kaitseliitlasi ja teisi kaasaaitajaid-tsiviiliste, kes on naisi aidanud märkimisväärselt nende tegemistes.

Piduliku vande andsid kaheksa uut tegevliiget Suure-Jaani jaoskonna esinaise pr. Evelyn Lappalaineni eestvedamisel. Esinesid noored rahvatantsijad ja naiste poolt oli kaetud ka tagasihoidlik suupistelaud.

Tänud kõikidele naistele, kes aitasid kaasa ürituse korraldamisele ja läbiviimisele.

Vika Zieds,
Sakala ringkonna esinaine

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar