Sakala ringkond asutati 27. novembril 1927.a. ja taasasutati 8. juunil 1995.a.
Ringkonda kuulub 82 tegevliiget, 3 auliiget ja 1 toetajaliige.

24 juuni 2011

Maakaitsepäeva tähistasime Karksis

Võidupühal toimus lillede asetamine Vabadussõjas langenute ausambale Karksi-Nuias, jõustruktuuride relvade ja varustuse näitused ning demoesinemised Karksi pargis.

NKK Sakala ringkond korraldas päris suurelt ettevõetuna heategevusliku loterii. Loteriis olevad esmed ja kinkekaardid kogusime Viljandimaa erinevate ettevõtete ja eraisikute toetusel.


Annetajaid oli palju: Armina Women OÜ, Viljandi rattaklubi, OÜ Gift Line, OÜ Viktoria kodukaup ja mitmed teised. Päris hulgaliselt oli ka meil isetehtud asju: saunavihad, keraamilised kruusid, juuksehoidjad, villased sokid jms.
Huvi meie loterii vastu oli üllatavalt suur, võibolla seepärast, et iga loos võitis ning tegemist oli heategevusliku ettevõtmisega. Kokku võeti loosirattast 131 loosikupongi ja teenisime tulu 393 eurot. See summa läheb lastekodulastele ürituste korraldamiseks.


Loomulikult tutvustasime loterii läheduses usinasti Naiskodukaitse tegevust ja meie toitlustusrühma liikmed pakkusid maakaitsepäevalistele sõdurisuppi.
Päevale andis kindlasti sära suur jaanilaat Karksi pargis ning Kaitseliidu tegevliikmete traditsiooniline pidulik rivistus ja jalutuskäik, sõnavõtud ja kõned.
Maakaitsepäev lõppes Võidutule läkitamisega valdadesse.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar