Sakala ringkond asutati 27. novembril 1927.a. ja taasasutati 8. juunil 1995.a.
Ringkonda kuulub 82 tegevliiget, 3 auliiget ja 1 toetajaliige.

17 jaanuar 2010

Esmaabirühma kokkusaamine

Neljapäeval 14.jaanuar saime kokku Sakala Maleva staabis, et arutada meie esmaabirühma edaspidist tegevust, vaatasime üle oma käesoleva aasta eesolevad üritused ja rääkisime rühma liikmete koolitusvajadustest ja võimalustest. Jõudsime läbi vaadata ka mõned õppevideod ja vahetasime mõtteid erakorralise esmaabi süsteemi üle.

Ametlike andmete alusel kuulub meie rühma kokku 21 tegevliiget. Kahjuks oma osalemisest või mitte osalemisest andsid tagasiside siiski üsna vähesed nendest. Kohalolijatega arutasime kirjadele vastamise murepoolt, kuid oleme siiski optimistlikud ja jätkame oma edaspidiseid kokkusaamisi.

Järgmisel korral, st 11 veebruaril 2010 (ikka kell 17.00 staabis) tuleb arutuse alla HÄDAABI KUTSUMINE ja kõik sellega seotud. Et asi veidi huvitavam oleks, kutsun ülesse kahte vabatahtlikku, kes sooviksid antud teema meie kokkusaamiseks ette valmistada ja ka läbi viia. Teema on põnev ja selle käsitlemiseks on palju huvitavaid lahendusi.

Kidlasti tuletan kõigile naiskodukaitsjatele meelde, et kui tunned, et asi Sulle huvi pakub ja Sa soovid meiega koos erinevaid esmaabialaseid teemasid arutada, siis oled alati oodatud meie seltsi!

Kui Sa blogi lugejana aga ei kuulu Naiskodukaitsesse, aga arvad, et ka Sulle võib esmaabi teemadel räägitust abi olla - võta julgelt ühendust ja tule meiega!

Siin aga veidike mõtlemisainet - Õppevideo autoõnnetusest

Tänan kõiki eelmisel kokkusaamisel osalenuid!
Urve Loit
NKK Sakala aseesinaine
urve.loit@gmail.com

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar