Sakala ringkond asutati 27. novembril 1927.a. ja taasasutati 8. juunil 1995.a.
Ringkonda kuulub 82 tegevliiget, 3 auliiget ja 1 toetajaliige.

08 jaanuar 2010

Esmaabirühma kokkusaamine 14.jaanuar 2010.a. Sakala Maleva staabis kell 17.00

Nii nagu meil juba eelmise aasta oktoobris sai kokku lepitud, hakkab meie esmaabirühm kokku saama iga kuu teisel neljapäeval kell 17.00 esialgu maleva staabis.

Novembrikuus lükkasime oma kokkusaamise aktiivse haigusperioodi tõttu edasi. Nüüd oleme jõudnud märkamatult uue aasta jaanuarikuusse ja järgmisel nädalal on saabumas ka kuu teine neljapäev, ehk päev, mis sai kokku lepitud meie rühma igakuiseks kokkusaamiseks.

Käesolevaga teatan meie esmaabirühma esimesest töisemast kokkusaamisest järgmise nädala neljapäeval 14.jaanuaril Sakala maleva staabis Naiskodukaitse toas (II korrusel) kell 17.00 kuni 19.00.

Seekord räägime:
- meie rühma planeeritavast edaspidisest tegevusest,
- rühma liikmete tervisetõenditest,
- rühma liikmete koolitustest
- ja kui vähegi jõuame, siis esimese esmaabialase põhiteemana võtame arutuse alla "Erakorralise esmaabi süsteemi Eestis".

Jätkuvalt kutsun kõiki rühma liikmeid aktiivselt kaasa mõtlema ja kellel on eeltoodud teema kohta head infot või materjale, mida jagada ka teistega, siis võtke need ka kaasa.

Lisaks - kui Sa ei kuulu veel Naiskodukaitse Sakala ringkonda ja ka meie esmaabirühma, kuid tunned, et meie tegevus on Sulle südamelähedane ja Sa soovib meiega ühineda, siis oled alati väga oodatud meie seltsi!

Parimate tervitustega ja kohtumiseni järgmisel neljapäeval,
Urve
--
NKK Sakala ringkonna aseesinaine
e-mail: urve.loit@gmail.com
mobile: +372 51 48 705

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar